Сучасні технології та матеріали у покрівельному будівництві: підвищення якості та тривалості конструкцій - Бакулін, Євгеній Анатолійович; Гонта, В. О. (My University, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: будівництво; construction; Konstruktion; якість конструкцій; Bauqualität; construction quality