Землі сільськогосподарського призначення України в умовах воєнного стану - Міщенко, І. М. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: землі сільськогосподарського призначення; еколого-економічний стан лісів; стабільність системи управління державними лісами; подолання критичної ситуації; agricultural land; ecological and economic condition of forests; stability of the state forest management system; overcoming a critical situation