Містобудування в країнах ЄС - Стахів, Ю. С. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: містобудування в країнах; системи міського планування; європейський економічний розвиток; функція планування; urban planning in countries; urban planning systems; European economic development; planning function