Заболотько, О.О.2021-04-212021-04-212019Фізико-механічні властивості зернових компонентів для приготування комбікормів / О.О. Заболотько// Збірник тез доповідей VІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019» - К. : НУБіП України, 2019. – С. 6-7.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6618ukФізико-механічні властивості зернових компонентів для приготування комбікормівЗбірник тез доповідей VІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»ConferencePaper