Консолідація земель сільськогосподарського призначення як інструмент формування сталого землекористування (в умовах Фастівської територіальної громади) - Негода, А. В. (My University, 2022)
Робота виконана згідно завдання на виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи студенту. Тема роботи затверджена наказом ректора НУБіП України. Кваліфікаційна робота – це самостійна індивідуальна робота аналітичного, розрахункового, бізнесового або організаційно-економічного характеру, що містить рішення завдань узагальненого характеру. Робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок випускника в рамках обов’язкової та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітнього ступеню «Бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Keywords: консолідація земель; землі сільськогосподарського призначення; землекористування