Програмне забезпечення інформаційної системи для продажу книгарної продукції - Зибін, Нікіта Сергійович (НУБіП України, 2025)
Дана робота присвячена розробці інформаційної системи для продажу книжкової продукції в онлайн-форматі. Предметна область охоплює сферу електронної комерції, зокрема книжкову торгівлю, де актуальними є автоматизація процесів продажу, управління асортиментом та взаємодія з клієнтами. Розроблена система вирішує проблеми швидкого доступу до каталогу книг, спрощення оформлення замовлень, оптимізації управління запасами та підвищення зручності для користувачів. Для реалізації використано сучасні технології: React.js для інтерактивного інтерфейсу, Node.js з Express.js для серверної логіки та SQLite як базу даних. Система включає модулі для перегляду книг, кошика, оформлення замовлень, а також адміністрування для менеджерів. Робота спрямована на підвищення ефективності роботи книжкового магазину та популяризацію читання через зручний онлайн-доступ.
Keywords: програмне забезпечення; інформаційна система; книжкова продукція; електронна комерція; oftware; information system; book production; e-commerce