Газета "За сільськогосподарські кадри", № 6 (5 лютого), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Котюжинський, В. Більше уваги заочному навчанню / В. Котюжинський. - С.1 Беренштейн, Л. Глибоко вивчати історію КПРС / Л. Беренштейн, Є. Короїд. - С.1 Баришполь, О. Щоб виконати учбовий план / О. Баришполь. - С.1 Велика увага студентам-заочникам . - С.1 : на знімку: лекцію з рослинництва читає студентам-заочникам агрономічного факультету Л. Бахто Кривенцов, Ю. Програмовані матеріали - студентам-заочникам / Ю. Кривенцов. - С.2 Розов, С. Увагу графічним дисциплінам / С. Розов. - С.2 Лутаєв, Г. Поліпшувати якість навчання / Г. Лутаєв. - С.2 Практичні заняття з аналітичної хімії у студентів 2 групи 1 курсу агрохімічного факультету веде асистент В. М. Ткаченко . - С.2 : фото О. Левченка Кобзар, Г. Робота в міжсесійний період / Г. Кобзар. - С.2 Ткач, Б. Працювати ритмічно / Б. Ткач. - С.2 Петренко, М. Як написати контрольну? / М. Петренко. - С.3 Троніна, Л. Назавжди в памяті / Л. Троніна. - С.3 Григора, І. Необхідна умова / І. Григора. - С.3 Громадянка Республіки Гвінея, тудентка 5 групи 3 курсу факультету захисту рослин Діалло Діака складає іспит із загальної фітопатології доценту М. М. Кирику . - С.3 : фото О. Левченка Новицька, З. Для розширення світогляду / З. Новицька. - С.3 То, Зунг Тіен. Ювілей братньої партії / Зунг Тіен То. - С.4 Плиска, М. Невтомний трудівник / М. Плиска. - С.4 Герасимчук, А. Випадок у лісі. З любов’ю до природи / А. Герасимчук. - С.4 Коханівський, С. Наш випускник / С. Коханівський. - С.4 Музика, П. Запорука хорошого навчання / П. Музика. - С.4 : на тренуванні волейболістів УСГА. Фото В. Шевченка
Номер присвячений тим, хто навчається без відриву від виробництва
Keywords: самостійна робота студентів-заочників; організація заочного навчання; Синицький, Микола Миколайович; Гончарук, Гнат Степанович