Veretynska, I.A.Sukhenko, Yu.G.Slobodyanyuk, N.M.2021-10-132021-10-132018Veretynska I.A., Sukhenko Yu.G., Slobodyanyuk N.M. Physical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seed / I.A. Veretynska, Yu.G Sukhenko, N.M Slobodyanyuk // Науковий вісник НУБіП України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - К. : ВЦ НУБіП України, 2018. - Вип. 296. - С. 85-88https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8288Були вивчені фізико-хімічні параметри моделей композицій відбивних з використанням насіння льону. Встановлено, що використання насіння льону у котлетних модель композиціях в кількості 5% підвищує водоутримуючу здатність, тому, текстура і соковитість продуктів поліпшується.Physical and chemical parameters of chops model compositions using flax seeds was studied. Found that using of flax seeds in the chops model compositions in the amount of 5% promotes the water-retaining capacity, therefore, the texture and richness of products are improved.enchopped semi-finished productsmodel compositionsflax seedfatty stuffphysical and chemicalstructural and mechanical propertiesрубані напівфабрикатимодельні складинасіння льонужирні речіфізико-хімічніструктурно-механічні властивостіPhysical and chemical parameters of chops model compositions with using of flax seedФізичні і хімічні параметри модельних композицій відбивних за допомогою насіння льонуOther