New bioenergy production for sunfly and waste for bioenergy production - Polukhovich, V. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: preservation of biodiversity; mainstreaming requires reconciling conservation; gaining momentum; bioeconomy refers to economic; збереження біорізноманіття; інтеграція вимагає узгодження збереження; набирає обертів; біоекономіка