Облік великої рогатої худоби на фермі за допомогою веб-сервісу Cattle.Center - Вальчук, Олександр Анатолійович; Деркач, Сергій Степанович; Жук, Юрій Васильович; Себа, Микола Васильович (НУБіП України, 2019)
У статті висвітлено властивості роботи модуля автоматизованого документообігу ферми великої рогатої худоби на базі з веб-сервісу Cattle.Center. Переваги модуля у тому, що він має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, гнучкий в користуванні, пов’язаний з базою тварин та співробітників ферми великої рогатої худоби і здатен як до автоматичної генерації облікових документів ферми, так і до створення довільних шаблонів документів за запитом користувача. Модуль надійний та простий у користуванні і дає змогу накопичувати i систематизувати документообіг ферми, вести облік наявного поголів’я, маси тіла тварин, молочної продуктивності, вартості на початок звітного періоду і стежити за зміною господарських характеристик поголів’я за звітний період.
Keywords: корови; скотарство; ВРХ; ферма; Cattle.Center; інформаційна система веб-сервіс