Моделювання і аналіз ризиків затоплення територій водосховищами, утворених ГЕС, шляхом використання геоінформатики та дистанційного зондування землі - Грищак, Олексій Дмитрович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 6-7 березня 2025 року)
Keywords: водний транспорт; берегові території; геоінформатика; програмні засоби; water transport; coastal areas; geoinformatics; software tools