Розроблення туристичного продукту сільського туризму та його просування на ринок країн ЄС - Лесенко, Вікторія Володимирівна (НУБіП України, 2025)
У бакалаврській роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти розробки продукту сільського туризму та його просування на міжнародному рівні. Перший розділ присвячено аналізу сутності продукту сільського туризму, етапів його створення, специфіки виходу на ринок, а також методичних підходів до просування в країнах ЄС. У другому розділі оцінюється туристичний продукт Карпатського регіону, аналізується ефективність його просування на європейському ринку, досліджується динаміка залучення іноземних туристів. Робота дає змогу оцінити перспективи розвитку сільського туризму та визначити ефективні стратегії його популяризації на міжнародному рівні.
Keywords: туристичний продукт; сільський туризм; просування туристичних продуктів; ринок ЄС; tourist product; rural tourism; promotion of tourism products; the EU market