Українсько-російський тлумачний словник рибогосподарських термінів : тлумачний словник - Захаренко, Микола Олександрович; Засєкін, Дмитро Адамович; Шевченко, Лариса Василівна; Поляковський, Василь Михайлович; Михальська, Віта Михайлівна; Малюга, Людмила Василівна (My University, 2015)
Викладено основні рибогосподарські терміни, що зустрічаються у ветеринарній та рибогосподарській практиці. Для студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації Спеціальність: 6.110101 – ветеринарна медицина.
Рекомендований до друку Вченою радою факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: рибогосподарські терміни