The role of ladizhyn tpp in Ukraine's energy securityand the need for its restoration - Bakulina, V. M.; Branitska., О. V. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з XII Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: large-scale program for developing; the country’s energy infrastructure; national energy system; environmental impact; масштабна програма розвитку; енергетична інфраструктура країни; національна енергетична система; вплив на навколишнє середовище