Розробка проєктної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва в селищі Голованівськ Кіровоградської області - Наконечна, Д. Р. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: розробка проєктної документації із землеустрою; відведення земельної ділянки для городництва; землі сільськогосподарського призначення; використання суміжних земельних ділянок; development of project documentation for land management; allotment of land for gardening; agricultural land; use of adjacent land plots