Ветеринарна онкологія - Мазуркевич, Анатолій Йосипович; Малюк, Микола Олексійович; Куліда, Марія Анатоліївна; Кладницька, Лариса Володимирівна; Величко, Сергій Миколайович (НУБіП України, 2023)
Навчальний посібник для самостійного опрацювання навчального мате- ріалу з програми вибіркової навчальної дисципліни «Ветеринарна онкологія». Включає відомості про закономірності виникнення та росту доброякісних і злоякісних пухлин залежно від причини та умов їхнього виникнення, а також виду тварин; методи діагностики та стратегія лікування тварин на прикладах окремих видів пухлин
Затверджено та рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України Протокол № 5 від 22 листопада 2023 року
Keywords: Ветеринарія; Veterinarian; Tierarzt; Lekarz weterynarii; Патологічна фізіологія; Fizjologia patologiczna; Pathologische Physiologie; Pathological physiology