Недоліки правового регулювання земельних відносин в Україні - Гілей, Вікторія (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: правове регулювання земельних відносин; набуття права власності на землю в порядку спадкування; забезпечення ефективного управління та справедливого розподілу; застосування законодавства та сприяє виникненню колізійних норм; legal regulation of land relations; acquisition of land ownership by inheritance; ensuring effective management and fair distribution; застосування законодавства та сприяє виникненню колізійних норм