Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Основи автоматизованого проєктування в будівництві» - Дмитренко, Євген Анатолійович; Яковенко, Ігор Анатолійович; Фесенко, Олег Анатолійович (НУБіП України, 2021)
Методичні вказівки містять приклади розрахунку та проєктування будівельних конструкцій у складі розрахункових схем будівель та споруд у програмному комплексі «ЛІРА САПР».
Моделювання залізобетонного монолітного каркасу багатоповерхової будівлі у середовищі ПК «ЛІРА-САПР»
Рекомендовано Вченою радою факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: основи автоматизованого проєктування; автоматизоване проєктування в будівництві; проєктування в будівництві; будівництво; цивільна інженерія