Газета "За сільськогосподарські кадри", № 12 (18 березня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Котюжинський, В. Нове поповнення / В. Котюжинський. - С.1 У комітеті комсомолу УСГА . - С.1 Тетяненко, В. Виробництву - відмінні знання / В. Тетяненко. - С.1 Назустріч Ленінському ювілею . - С.1 : Фото М. Соколовського Активно проходить Ленінський залік у третьокурсників факультету механізації сільського господарства Самойліченко, Н. Нам на спокій права не дано / Н. Самойліченко. - С.1 Народні обранці . - С.2 : фото А. Міщенка. На фото Юрій Миколайович Чайко, Іван Іванович Шумілін, співробітники Московського райсоцзабу обговорюють питання забезпечення ветеранів війни Мельничук, Д. Творчий звіт науковців / Д. Мельничук. - С.2 Шарапова, А. Наш науковий кібернетичний / А. Шарапова. - С.2 Верескун, В. Горіння / В. Верескун, В. Дупа. - С.2 Перші кроки в науці . - С.2 : Фото В. Скібіцького. На фото член мікробіологічного гуртка СНТ Г. Панасенко проводить дослідження за темою наукової роботи Бажик, О. Бондаренко М. / О. Бажик ; студент 4 курсу агрономічного факультету. - С.2 Петренко, Л. Тісніше співробітничати / Л. Петренко. - С.3 Кудиш, О. Линуть пісні / О. Кудиш. - С.3 Кармазін, Ю. Тут цікаво побувати / Ю. Кармазін : 3 Тебе кличе життя. Випуск на факультеті захисту рослин . - С.3 : фото М. Волківського Плотенкова, Богумила. Визначна віха / Плотенкова. - С.3 Плиска, М. Хосе : нарис / М. Плиска. - С.3
Keywords: науковий гурток на кафедрікібернетики і механізованої обробки інформації; Камельчук Петрo; Зеленський, М. О.; Лебедєв, С. І.; Шикула, М. К.; Лісовал, А. П.