Застосування методу термографії для діагностики новоутворень у тварин - Суходольська, О. Д.; Немова, Тетяна Володимирівна (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: термографія; діагностика патологічного процесу; ветеринарна медицина; thermography; Thermografie; Diagnose des pathologischen Prozesses; diagnosis of pathological processes; veterinary medicine