Удосконалення технології виробництва реструктурованих м’ясних продуктів - Шабатин, Ірина Володимирівна (My University, 2024)
Магістерська робота виконана згідно завдання: «Удосконалення технології виробництва реструктурованих м’ясних продуктів» Метою магістерської роботи було Удосконалення технології виробництва реструктурованих м’ясних продуктів. Для досягнення цієї мети були поставлені такі завдання: - вивчити харчову цінність та обґрунтувати використання м’ясної сировини в технології реструктурованих м’ясних продуктів; - визначити склад і співвідношення стартової культури та дослідити її вплив на якість реструктурованого м’ясного продукту; - дослідити вплив рослинної добавки на якість реструктурованого м’ясного продукту; - дослідити харчову та біологічну цінність реструктурованого м’ясного продукту; - визначити терміни зберігання та показники безпеки реструктурованого м’ясного продукту. Об’єкт дослідження: дослідження хімічного складу та показників безпечності добавки з пророщеного зерна кукурудзи та стартових культур; дослідження готових рестроктурованих м’ясних виробів з використанням добавки пророщеного зерна кукурудзи та стартових культур. Предмет досліджень: дослідження впливу добавки з пророщеного зерна кукурудзи та стартових культур на якісні показники реструктурованих м’ясних виробів. Дипломна робота складається із вступу, oгляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, аналізу і узагальнення, економічної доцільності, висновків та списку літератури. Мaгicтepcькa poбoтa викoнaнa нa 93 cтopiнкax, містить 24 таблиці та 12 рисунків. Список літератури складає 49 джерел.
Keywords: реструктуровані м’ясні продукти; рослинні добавки; готовий виріб; restructured meat products; herbal supplements; finished product