Тенденції використання даних дистанційного зондування для формування національної інфраструктури геопросторових даних - Данилюк, Антон Анатолійович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 6-7 березня 2025 року)
Keywords: геопросторові дані; геопростір у землекористуванні; економічні ресурси; оптимізація процесів; geospatial data; land use; economic resources; process optimization