Просторово-часовий розподіл лісових пожеж в Україні за даними супутникової зйомки - Гуржій, Роман Віталійович; Малованюк, А. В. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: ліси України; лісові пожежі; дистанційне зондування Землі; forests of Ukraine; forest fires; remote sensing of the Earth; Waldbrände; Fernerkundung der Erde