Обгрунтування режимів роботи високопродуктивних сенсорних систем аналізу електромагнітних та електропровідних властивостей грунту - Задорожнюк, Дмитро Володимирович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: високопродуктивні сенсорні системи; електромагнітні властивості грунту; електропровідні властивості грунту; high-performance sensor systems; Leistungsstarke Sensorsysteme; electromagnetic properties of the soil; elektromagnetische Eigenschaften des Bodens; conductive properties of the soil; leitende Eigenschaften des Bodens