Забуті імена: М.Бенардос - український винахідник у галузі електротехніки, електротехнології, транспорту та сільського господарства - Дідик, В. М. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: Бенардос Микола Миколайович; сільськогосподарське машинобудування; електрозварювання; Benardos Nikolai Nikolajewitsch; Benardos Nikolai Nikolayevich; agricultural engineering; Landmaschinenbau; electric welding