Розроблення елементів СУБХП в умовах ПАТ «ПБК «Радомишль» Житомирської обл. - Журенко, Сергій Васильович (My University, 2024)
Магістерська робота виконана на 71 сторінках, містить 3 таблиці, 3 рисунки, 1 додаток та 43 літературних джерел. Актуальніть теми. Спостерігають тенденції до зростання виробництва та збільшення асортименту продукції, тому необхідно контролювати вплив інноваційних технологій на якість та безпеку, визначати елементи ризику при впровадженні нових видів сировини, а також пріоритетні напрямки у забезпеченні якості та безпеки продукції; Мета роботи: розробити процедуру простежуваності та запропонувати етапи впровадження при виробництві пива. Новизна роботи. Завдяки впровадженню системи простежуваності виробники матимуть змогу здійснювати швидкий пошук дефективних або небезпечних харчових продуктів, надавати більших гарантій безпечності харчового продукту споживачу, контролювати всі складники продукту, здійснювати висхідне простеження – від споживача до виробника (трейсинг), здійснювати низхідне простеження – від виробника до споживача (трекінг).
Keywords: харчові продукти; пиво; забезпечення якості; food products; beer; quality assurance