Використання супутникових навігаційних систем у контексті забезпечення безпеки та оборони держави - Жамбровський, С. О. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: використання супутникових навігаційних систем; створення ефективної системи кібербезпеки; розробляти та впроваджувати резервні системи навігації; альтернативні способи визначення координат та навігації; use of satellite navigation systems; creating an effective cybersecurity system; develop and implement backup navigation systems; alternative methods of determining coordinates and navigation