Роль інвентаризації земель у формуванні інвестиційної привабливості територій (на прикладі земель Шевченківського району м. Києва ) - Баран, Олександр Олександрович (My University, 2025)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 6-7 березня 2025 року)
Keywords: земельні ресурси; земельні ділянки; прозорі умови; господарська діяльність; land resources; land plots; transparent conditions; economic activity