Формування правової культури майбутніх фахівців аграрного профілю на етапі відновлення України - Івашківський, Андрій Олегович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: європейське співтовариство; правова культура; аграрні спеціальності; навчальні програми; European Community; legal culture; agricultural specialties; training programs