Визначення оптимальних місць розташування сховищ для овочів - Кудринецький, Р. Б.; Днесь, В. І. (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: життєзабезпечення суспільства; продовольство; провідний виробник продовольства; модернізація аграрного виробництва; life support of society; food; leading food producer; modernization of agricultural production