Еколого-економічна оцінка лісовідновлення в умовах воєнного стану - Марковський, О. А. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: еколого-економічна оцінка лісовідновлення; вплив на природне середовище та лісові території; ліси важлива складова нашої природи; інвестиції у наукові дослідження та інновації; ecological and economic assessment of reforestation; impact on the natural environment and forest areas; Forests are an important component of our nature.; investments in scientific research and innovation