Застосування безпілотних літальних апаратів:сучасна вимога високотехнологічного сільського господарства - Булгаков, Володимир Михайлович (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: сільське господарство; безпілотні літальні апарати; моніторинг полів; застосування дронів; agriculture; unmanned aerial vehicles; field monitoring; use of drones