Економетричні підходи та моделі в аналізі маркетингу та логістики агробізнесу - Перехожук, Олександр (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника V Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», присвяченої 127-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, 10-11 квітня 2025 року)
Keywords: цифрові технології; економетричні підходи; логістика агробізнесу; інтегровані програмні системи; digital technologies; econometric approaches; agribusiness logistics; integrated software systems