Дослідження господарсько-технологічних показників якості різних гібридів соняшнику - Бобер, Анатолій Васильович; Бондар, М. О.; Дегтярьов, Д. О.; Іщенко, Я. В. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: соняшник