Моніторинг вібрацій дизельних двигунів - Палійчук, В. К.; Боровський, Віктор Миколайович; Палейчук, А. О. (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: вібрації дизельних двигунів; моніторинг вібрацій дизельних двигунів; метод виявлення несправностей двигуна; vibrations of diesel engines; monitoring of diesel engine vibrations; engine trouble shooting method; Vibrationen von Dieselmotoren; Überwachung der Vibrationen von Dieselmotoren