Біологічна стійкість стовбурної деревини ялиці білої в Українських Карпатах - Кополовець, Я. М.; Сопушинський, І. М. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: природні ліси; ялиця біла; біологічна стійкість дерев; natürliche Wälder; natural forests; silver fir; Weißtanne; biological resistance of trees