Особливості використання систем гідропоніки в тепличних комплексах - Олещинська, A. К.; Дзиба, Анжела Андріївна (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників». Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції.
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Садово-парковий ландшафт і декоративне фіторізноманіття очима дослідників» (12 листопада 2020 року)
Keywords: використання систем гідропоніки; тепличні комплекси; підвищити врожайність; use of hydroponics systems; greenhouse complexes; increase yields; Einsatz von Hydroponiksystemen; Gewächshausanlagen