Вдовенко Наталія МихайлівнаШарило Ю.Є.Дерій Ж.В.Дмитришин Р.А.Поплавська О.С.Герасимчук В.В.Небога Г.І.Маргасова В.Г.Махиборода К.В.Павленко М.М.Талавиря О.М.Варшавська Н.Г.Сіненок І.О.Сорока С.А.Шепелев С.С.2022-06-282022-06-282019Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку : методичні рекомендації / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : , 2019. - 26 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9316У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.ukракивиробництво раківПрактичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринкуTeachingMaterial