Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Юрій Євгенович; Дерій, Ж. В.; Дмитришин, Роман Анатолійович; Поплавська, Олена Сергіївна; Герасимчук, Володимир Васильович; Небога, Галина Іванівна; Маргасова, Вікторія Геннадіївна; Махиборода, К. В.; Павленко, Марина Миколаївна; Талавиря, Олександр Миколайович; Варшавська, Наталія Григорівна; et al. (My University, 2019)
У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.
Keywords: раки; виробництво раків