Вдовенко, Наталія МихайлівнаШарило, Ю.Є.Дерій, Ж.В.Дмитришин, Р.А.Поплавська, О.С.Герасимчук, В.В.Небога, Г.І.Маргасова, В.Г.Махиборода, К.В.Павленко, М.М.Талавиря, О.М.Варшавська, Н.Г.Сіненок, І.О.Сорока, С.А.Шепелев, С.С.2022-06-282022-06-282019Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку : методичні рекомендації / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : , 2019. - 26 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9316У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.ukракивиробництво раківПрактичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринкуTeachingMaterial