Самоменеджмент як інструмент євроінтеграційних процесів в управлінні туристичними підприємствами - Дяченко, Мирослава (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: туристичні підприємства; євроінтеграційні процеси; оптимізація бізнес- процесів; навчальні програми; tourist enterprises; European integration processes; business process optimization; training programs