Особливості харківської енергоощадної технології вирощування і збирання маточних буряків на базі інтегрального трактора ХТЗ-121 - Волоха, Микола Петрович; Балан, В. М. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: інтегральний трактор ХТЗ-121; харківська енергоощадна технологія; вирощування і збирання маточних буряків; апробація; integral tractor KhTZ-121; Kharkiv energy-saving technology; cultivation and harvesting of uterine beetroot; testing