Формування обмежень щодо розміщення об’єктів передачі електроенергії - Кравець, Софія Русланівна (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: екологічна безпека; землекористування; містобудівне планування; охорона довкілля; environmental safety; land use; urban planning; environmental protection