Сучасні можливості ветеринарної діагностики та терапії - Чугаєвська, О. В. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: ветеринарна медицина; фіброколоноскопія тварин; ветеринарна терапія; veterinary medicine; fibrocolonoscopy of animals; veterinary therapy; Tiermedizin; Fibrokoloskopie bei Tieren