Painting and decoration of building facades - Bakulina, V. M.; Orlov., М. E (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з XII Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: painting and decoration of facades; external environment; building’s facade; temperature fluctuations; фарбування та декорування фасадів; зовнішнє середовище; фасад будівлі; коливання температури