Ефективність використання та надійність сільськогосподарської техніки - Новицький, Андрій Валентинович; Гончаренко, С. М.; Яремчук, Д. О. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: надійність сільськогосподарської техніки; сільськогосподарська техніка; reliability of agricultural machinery; Zuverlässigkeit von Landmaschinen; Landmaschinen; agricultural machinery