Підвищення ефективності роботи машин для диференційованого внесення мінеральних добрив - Остапенко, Вадим Анатолійович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: ресурсозберігаючі технології; точне землеробство; бортовий комп’ютер; resource-saving technologies; precision agriculture; on-board computer