Розвиток земельних відносин в Україні - Бутенко, Євген Володимирович; Парчук, Ірина Олександрівна (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: використання земельних ресурсів; аграрна економіка; земельна економіка; land use; agricultural economy; land economy; Landnutzung; Landwirtschaft