Особливості та перспективи розвитку інституту емфітевзису - Троян, Олександр (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: аграрний потенціал; правова природа; права емфітевзису; соціально-економічна стабільність; agricultural potential; legal nature; emphyteusis rights; socio-economic stability