Біогаз – універсальне джерело відновлюваної енергії - Мельник, Дар’я; Пащенко, Оксана Василівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: джерела енергії; виробництво електроенергії; теплова енергія; транспортні засоби; energy sources; electricity production; thermal energy; vehicles