Використання безпілотних літаючих засобів в умовах воєнного стану - Вертелецький, О. О. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: використання безпілотних літаючих засобів в умовах воєнного стану; інформація про позиції ворожих військ і розміщення зброї; планування ефективних військових операцій; розвиток та модернізація систем безпілотної авіації; the rise of unmanned flying vehicles in the minds of the military; Information about the positions of the enemy troops and the deployment of armor; planning effective military operations; development and modernization of unmanned aircraft systems