Формування системи менеджменту якості в умовах діючого підприємства на засадах процесного підходу - Пригарницький, Павло Ігорович (My University, 2024)
Магістерська робота виконана на 65 сторінках комп’ютерного тексту, містить таблиці за тематикою роботи, список літератури складається з 15 джерел. Основна мета дослідження полягає в розробці теоретико-методичного обґрунтування формування інтегрованої системи лісоуправління відповідно до вимог ISO 9001, ISO 14001 та FSC. В першому розділі йдеться про визначення теоретичних підходів до формування інтегрованої системи лісоуправління лісопромислового підприємства (аналіз соціально-економічних передумов створення і розвитку систем менеджменту якості, добровільної сертифікації та Національних систем добровільної сертифікації в Україні, а також вивчення підходів формування інтегрованих систем менеджменту). Другий розділ включає в себе розробку методичних підходів та організаційно-методичних рекомендацій щодо створення інтегрованої системи лісоуправління (аналіз стану діючих систем менеджменту на лісопромислових підприємствах, порівняльний аналіз вимог ISO 9001, ISO 14001, FSC [11], вибір моделі інтегрованої системи лесоуправелнія, визначення методичних підходів до її формування і методичних рекомендацій по її документування та організації створення, проведення оцінки економічного ефекту від її впровадження). Розробка прикладу деяких документів інтегрованої системи лісоуправління на прикладі лісопромислового підприємства (політики і стратегії підприємства, переліку екологічних аспектів і впливів, включаючи значущі екологічні аспекти, керівництва по менеджменту, документованих процедур).
Keywords: інтегрована система; менеджмент якості; лісоуправління; integrated system; quality management; forest management